Viril markedsføring

Jeg har lige haft en snak med en af mine kunder om viral markedsføring via Facebook. Og vil dele hovedpunkterne med jer her på mikronet-bloggen, for måske er det lige den markedsføringskanal, du også ku ha’ glæde af i sensommeren?

Da jeg har en “åben” væg på Facebook “Mettes Mening om sanseligt webdesign“, kan alle “synes godt om” det jeg skriver, ikke kun mine egne fb-venner. Dvs, at hvis du klikker “synes godt om”, ser dine venner det og måske synes 10 af dem også godt om, og nu ser deres venner det også. Hvis hver af dem også har 10 venner der synes godt om, vil min lille notits nå ud til 100-vis af mennesker.

Det hedder viral markedsføring, og kan gå så hurtigt, at jeg fristes til at kalde det viril markedsføring…

… Og det er både nemt og gratis, så hvad venter du på?

Når du først har lavet sådan en væg på FB, kan du også nemt få den vist på din hjemmeside – og også derfra få interesserede ind på din FB-væg og gang i den virile virale … se den mulighed implementeret på mit site her: http://www.webnestor.dk/mettes-mening.htm – og ja, det virker nærmest som en mini-blog, alle kan se mine indlæg, men skal man være logget på Facebook for at kommentere.

viril-viral-webnestor

Eksempel på Facebook væg integreret i alm. hjemmeside

PS: Og når du så alligevel er inde på din hjemmeside og lægge din FB væg ind, så husk også at give dine gæster mulighed for at dele dine sider på FB. Igen, det er gratis, alle koder kan findes på FB’s hjælpesider … og det virker!

Gode sommerhilsener
Mette
Direktør, web- og projektmager
www.webnestor.dk