En kunde i butikken

Jeg har fået min første kunde. Måske. Eller snarere sandsynligvis. Havde kundemøde i går og har nu fået til opgave et lave et tilbud på et par foldere. Det er stort, det er vildt og jeg er lidt overgearet. Ikke så meget ved tanken om den økonomiske gevinst – nej mere fordi det pludselig gik op for mig, hvor meget jeg bare vil det her. For godt nok mødte jeg op med klamme håndflader og sommerfugle i maven. For hvad er det egentlig, jeg kan? Og sælge… det kan jeg absolut ikke! Alle de indre dæmoner havde frit lejde, og det var lige før jeg ønskede, at bilen gik i stykker, så jeg fik en chance for at udsætte det. 

Men så sad jeg pludselig overfor kunden. Med kaffe og hyggesnak og en stemning, der ikke var spor farlig. Og det viste sig hurtigt, at jeg reelt kunne tilbyde ham nogle løsninger, han ikke selv kunne nå frem til. Glemt var al nervøsitet, og sommerfuglene blev afløst af en dyb indre tilfredshed. For det er jo derfor jeg gør det her. Fordi jeg kan!   

Nu venter så alt det praktiske arbejde. Jeg skal have indhentet tilbud fra trykkerier, fotografer, grafiker osv. Og det skal gå stærkt, mens kunden stadigvæk er “varm”. Jeg skal også have løst problemet med, at jeg sådan set slet ikke er klar til kunder endnu. Bl.a. har jeg endnu ikke fået registreret min virksomhed, og kommunen lader vente på sig med en godkendelse af min bolig som virksomhedsadresse. Men det er jo bare praktiske problemer, og de er til for at blive løst.

Så hav en god dag derude – her skal knokles.