Vejen videre…

Kære læsere af denne blog.

Efter snart et år som blogger, vil jeg så småt runde af her på Mikronet. 
Da jeg skrev mine første linjer sidste efterår, var mine input tænkt som “en iværksætters dagbog”. Jeg var dengang i min spæde start som iværksætter, på supplerende dagpenge og lige foran at skulle momsregistrere mig.

Siden har tingene udviklet sig helt fantastisk. Ikke meget er kommet af sig selv. Men al sliddet har medført, at jeg i dag kan kalde mig 100 procent selvstændig erhvervsdrivende. Og endda lever rimelig fornuftigt af det.

Men det er en farlig strategi at hvile på laurbærrene, så i øjeblikket går meget af min tid med nye tanker. Jeg afsøger nye “jagtmarker”, nye måder at profilere mig selv på og nye indtjeningsmuligheder.
Hvis man ser mit første seriøse år som iværksætter som et første heat, så er jeg nu på vej mod det næste. Og det er for mig et naturligt tidspunkt at afrunde denne blog – og give plads til en anden.

I slipper nu ikke helt for mig endnu. Jeg fortsætter juli måned ud og vil bruge mine sidste indlæg til at videregive de tre bedste råd, jeg selv har erfaret som iværksætter.

Fortsat god sommer