Hjælp, jeg blev hacket

Det er så anden gang jeg prøver det.
Sjovt er det ikke, men jeg noterede mig at jeg ikke er gået i panik så jeg har lært en del om at håndtere udfordringer i min tid som selvstændig.
Jeg talte kort med min programmør om, hvad der skulle gøres. Vi besluttede at det ville være fornuftigt at skifte den del af softwaren ud, som hackeren bugger – dette med buggen betyder at der bliver lagt en lille dims ind i koden på min blog (som er et ældre wordpress format), der dirigerer trafikken fra mit site hen på et andet, jeg ved ikke hvilket.
Hvem havde min tid og kompetance til “lige” at gøre dét i en fart? LISA RISAGER!! Efter at hun havde modtaget mine koder gik der under 1 1/2 time, så kørte mit site igen. Ganske vist er bloggen ikke tilgængelig i det oprindelige layout endnu, men pyt med det, det fungerer og inden længe har Lisa også fikset det, tro mig. Jeg ser nu frem til en opdateret wordpress version, mon ikke vi er nået til 2,7?
Jeg er blevet spurgt hvad man gør hvis man ikke selv har sit site liggende, så man selv kan genoploade. Jeg ved det ikke! – men jeg er sikker på at Lisa Risager ved det og jeg skal spørge hende ad. Det vender jeg tilbage med.

Anne Moloney
Kroppens Sprog