Innovationstjek

Videnskabsministeriet har udpeget en række innvationsagenter med erfaring inden for ideudvikling, produktudvikling og processer. Agenterne kan give din og min forretning et kærligt spark bagi – og gør det!

I går havde jeg besøg af Per F. Gøse, der er innovationsagent på Sjælland (der findes tilsvarende på Fyn og Jylland). Mine forventninger var, at han kunne kigge min forretning efter i sømmene, og måske spotte og rydde op i unoder fra min virksomheds tid som bibeskæftigelse. Måske kunne han også hjælpe med at rydde op i mine forretningskoncepter. Og ja – give mig et par gode råd i forhold til de ting, som jeg ikke synes fungerer godt nok…

Per gjorde det hele i det første spørgsmål: “Har du afklaret med dig selv, om du er kommunikationskonsulent eller coach?” “Hmm – ja – hmm- godt ramt! Det er lige præcis det, det hele handler om”. Og derfra tog vi snakken: Om det gode og det der kan gøres bedre. Om det rette produktmix. Om brugen af netværk. Om at blive afklaret og tro på sin forretningsidé.

Og dét gør jeg. Ikke mindre nu, hvor et velplaceret og meget kompetent spark bagi giver endnu mere mod på at gå planken ud. Gøre de ting, jeg tror på. Tage de skrappe beslutninger. Og stå ved dem. Nu følger en række justeringer af min hjemmeside og nogle målrettede valg og fravalg af opgaveidéer.

Innovationsagentordningen er et pilotprojekt, der er startet d. 1. januar 2007 og løber 3 år. Det er gratis.

Gå ind på www.innovationsagent.com eller ring til Per F. Gøse 72 19 42 25