Livet (som iværksætter) er fantastisk

Jeg måtte knibe mig i armen i tirsdags. Efter en død uge i mit firma, hvor jeg hostede afsted mod at gøre en nyopstartet automobilforhandler tilfreds med en pressemeddelelse (og det var IKKE nemt!) og hvor jeg for første gang NOGENSINDE begyndte at vakle i troen på at jeg kan leve af mit firma, sad jeg pludselig til møde på 30. etage i en international banks hovedkvarter i London!

Det der var fantastisk var ikke så meget det, at jeg pludselig havde fået en coachingopgave i London (selv om det var fedt). Ej heller at jeg (sammen med min makker) fik en rigtig spændende team coaching dag og en masse positive tilbagemeldinger (selv om det også var fedt).

Nej – det jeg virkelig grundede over på vejen tilbage til lufthavnen var: Hold kæft hvor er livet som iværksætter dog fantastisk.

Næste dag tog jeg på 6. sidste arbejdsdag i Vordingborg Kommune og nu var jeg ikke mere i tvivl – vi klarer skærene i Bertram Kommunikation :)