Nyhedsbreve

For et stykke tid siden begav jeg mig ind i den jungle, der hedder Nyhedsbreve.

På min nye hjemmeside www.klausmoeller.dk skule jeg selvfølgelig have et Nyhedsbrev, så jeg kan kommunikere med nuværende og kommende klienter.

Da jeg begyndte at undersøge, hvilke muligheder der er på markedet, blev jeg noget overvældet. For der er et væld af løsninger men ikke alle lige tilgængelige.

Efter en del research kom jeg frem til hvilke krav jeg har til et Nyhedsbrev:

  • Det skal være webbaseret, altså ikke noget med at skulle installerer software på min egen computer
  • Det webbaserede Nyhedsbrev skulle være let at designe, helst ud fra et udvalg af skabeloner, som man så selv kan udbygge med eget logo, billede osv.
  • Systemet skulle kunne udsende en artikel/rapport til nye abonnenter  med tips og tricks om hvordan man får en mere overbevisende stemme
  • Tilmeldingen skulle være let at gå til for nye abonnenter

Jeg valgte at bruge www.constantcontact.com, som kan levere det som jeg har brug for til en rimelig pris.

Min beslutning blev tildels taget pga af jeg selv abonnere på forskellige Nyhedsbreve og en del af dem bliver også udsendt igennem www.constantcontact.com

Det eneste jeg skulle have hjælp til var at integrere Nyhedsbrevet på min hjemmeside. Man kan meget let genere den thml-kode som så skal sættes ind på hjemmesiden.

Constantcontact.com tilbyder at man kan prøve systemet gratis i et stykke tid, så man kan se om det er noget man har lyst til at bruge.

Klaus Møller

www.klausmoeller.dk