Online bookingsystem

En stor del af min arbejdsdag består af solo-lektioner med mine klienter i stemmetræning.

Tidligere brugte jeg rigtigt meget tid på at lave aftaler med mine klienter og skemalægge mine dage. Skemaer, som ofte blev ændret, fordi mine klienter er travle mennesker, der måske har brug for at ændre i deres egne planer.

Efter nogen overvejelse besluttede jeg mig for at prøve et online bookingsystem. I begyndelsen var jeg lidt bekymret for, om bookingprocessen skulle blive for upersonlig men alle mine klienter har taget godt i mod systemet og synes at det er blevet enklere at booke tider hos mig.

Efter jeg havde undersøgt markedet fandt jeg et svensk system,TimeCenter Online Bookingsystem, som også fungerer på engelsk, idet en del af mine klienter er engelsktalende.

Systemet bliver ikke integreret i min hjemmeside men linker videre til min side på Timecenter, www.timecenter.dk/voxhumana, hvilket gør det meget nemt at komme igang med at bruge systemet helt uden brug af programmør osv. Ja, man behøver ikke at have en hjemmeside selv men kan bruge Timecenter som sin hjemmeside, hvis man vil.

Bookingsystemet giver mulighed for:

  • at jeg kan planlægge hvornår jeg underviser og oprette de ledige tider i systemet
  • at mine klienter kan booke og ændre tider 24 timer i døgnet
  • at jeg får en e-mail hvergang der er sket en booking/ændring i kalenderen
  • at mine klienter får en e-mail med bekræftelse på at de har booket en tid
  • at mine klienter får en påmindelses e-mail, enten dagen før deres tid eller om morgenen på selv dagen. Derudover kan de også få en sms-påmindelse 2 timer inden aftalen.
  • at mine klienter kan skrive en besked til mig i bookingsystemet hvis der er noget særligt de ønsker at arbejde med i den næste session

Derudover har bookingsystemet en mulighed for at man kan føre journal over sine klienter.

Jeg har nu brugt bookingsystemet i over et år og det har sparet mig for rigtigt meget arbejde med at booke og ændre tider.

Mine klienter synes at det er et meget professionelt system og at det også sparer dem for at vente på at jeg melder tilbage med deres ønsker om aftaler. Mange af mine klienter booker nu flere tider på sammen gang og derfor bliver min kalender hurtigere fyldt op end tidligere.

Klaus Møller

www.klausmoeller.dk