Om ikke at være projektleder

Måske oplever du også, at som selvstændig i din egen mikrovirksomhed, så er det altid dig, der er projektlederen. Det er dig, der altid har det overordnede ansvar for opgaver, deadlines, kundekontakter og møder, budgetter, udviklingsprojekter, osv. For mig har det været en så naturlig ting, siden jeg blev selvstændig i 2002, at jeg helt havde glemt, hvordan det er, når det er en anden, der er projektleder.

I øjeblikket arbejder jeg med et stort e-learning projekt, som overordnet varetages af en professionel virksomhed, som har specialiseret sig i denne form for kurser. Min opgave er at levere det faglige indhold (kommunikation og kundeservice) til disse kurser. I dette store projekt er naturligvis en projektleder, som har det overordnede ansvar for forløbet, kontakten med kunden og deadlines – og det er ikke mig :-)
Og jeg må erkende at det føles som en luksus!

For selv om jeg i min hverdag nyder, at være den det sætter retningen og styrer min virksomhed – så er det altså helt forfriskende i en periode at opleve ikke at være den, der har det overordnede ansvar.
Jeg nyder det, måske ville du også?

Mange hilsener
Jytte Hollender

http://www.hollender.dk/produkter/salgscoaching/