Præsentation af de nye bloggere

Vi vil hermed byde velkommen til de tre nye bloggere på Mikronet!

hellebertram2-web.jpg

Helle Bertram
Kommunikation og coaching i én person
To modeord – der bliver brugt om snart sagt hvad som helst – er kommunikation og coaching.
Bag begge udtryk ligger der en faglighed – som Mikronets ny blogger Helle Bertram har tilegnet sig som cand. mag i virksomhedskommunikation og som certificeret coach fra Sofia Manning – en af Danmarks førende coaches.
Coaching er et fag, som rigtigt mange iværksættere kan bruge – både i forhold til karrieren og i forhold til sig selv. Når man bruger sig selv rigtigt, får man mere glæde i arbejdet – og det kan ikke mindst kunderne mærke.
Kommunikation – dvs. markedsføring, formidling, pressekontakt og meget mere – er også et emne, som de fleste iværksættere forholder sig til hele tiden. Helle har i kraft af sit job som kommunikationskonsulent i flere forskellige store virksomheder samt i sit firma Bertram Kommunikation mange gavnlige erfaringer og gode historier at dele ud af.
w-ny-karen.jpg
Karen Lumholt
Kommunikationsrådgiver og storyteller.
Uddannet journalist 1994. Oprindeligt lærer, begyndte sin journalist-karriere på DRs P1, hvor hun i fem år var producer, programmedarbejder og vært. Har skrevet artikler og bøger, holdt foredrag, undervist, været brevkasseredaktør og arbejdet med storytelling og videndeling i virksomheder. Fra 2000-2004 redaktør i Forbrugerinformationen (nu Forbrugerstyrelsen), der bl.a. skrev Tænk+Test i samarbejde med Forbrugerrådet. Interesserer sig især for virksomhedskultur og for historier, der kan frigøre ressourcer og skabe motivation, mening og perspektiv. Er desuden optaget af anerkendende samtale, narrativ praksis, lærende møder og ritualer. Driver virksomheden LSkommunkation.
charlottehammer-web.jpg
Charlotte Hammer
Strategi og kommunikation
Charlotte Hammer, har 46 somre på bagen, og har siden 2005 drevet enkvindesvirksomheden Flexikom.
Charlotte holder til i Rødding midt mellem Kolding og Ribe, hvor hun startede med at være cykelkommunikatør inden for kommunikation og markedsføring.
I starten var sigtet den klassiske fri agent-stil, men inden for det sidste halve år har hun arbejdet med at dreje sin virksomhed til en mere atypisk konsulentvirksomhed.
Charlottes blogging på Mikronet vil dreje sig om denne proces, gode fifs til strukturering af driften, etablering af kunderelationer, netværksrefleksion fra hendes hverdag og hendes fag: krydsfeltet mellem strategi og kommunikation.

Dejligt at få friske kræfter ind – i løbet af de næste dage vil læserne af Mikronets blog langsomt blive præsenteret for bloggerne og stifte bekendtskab med deres personligheder.

Susanne J.Lassen
Helen Martin
og
Dann Sommer fortsætter med at blogge som hidtil