Service og salg

Jeg tror på, at service og salg hænder uløseligt sammen – hvis du giver god service, så sælger du også mere. Hvis du behandler dine kunder godt, så kommer de igen, de medbringer måske flere nye kunder og de anbefaler dig til andre.

Jeg kunne ikke stå for dette skilt:

Kan man få alle 3 dele i din forretning?

Kan man få alle 3 dele i din forretning?

 Jeg underviser i både service og salg – og det er nemt for mig i hverdagen af finde både gode og dårlige eksempler på begge dele, som jeg kan lære af og give videre til andre.
Måske kan du også blive inspireret i din hverdag og måske endda i din ferie. Hvem giver fantastisk service og hvem er super sælgere – og hvad er det specifikt, de gør. Hvad kan du lære af det, som kan hjælpe din virksomhed?

Hav en rigtig god sommer.

Mange salgs- og servicehilsener,
Jytte Hollender
www.hollender.dk