Skab rum til dig selv, når du arbejder

Forfatteren Pia Jønsson præsenterede her på iværksættermessen sin bog “Rum til at arbejde – sådan skaber du de rigtige rammer” 


Pia Jønssson fejrer bogudgivelsen på Iværksættermessen med hanne Lyng frandsen, der er redaktør på Børsens Forlag.

Pia km ind på en lang række gode råd om, hvordan man beslutter, om man skal arbejde hjemmefra eller ude i byen . Hvordan man skaber et velfungerende kontor med plads til vokseværk, hvordan man leder  sig selv og ike mindst hvordan man udbygger sit netværk og skaber relationer til de rigtige.
Det er jo ikke kun det positive ved at være selvstændig, som Pia beskriver. også nogle af faldgruberne, som for eksempel hvordan man (gen)finder motivationen og undgår stress- en stress, der faktisk kan være livsfarlig, fordi den æder hukommelsen, hvis man ikke husker at tage pauser og give sig selv luft til at lagre det, man har lært i løbet af en dag eller et projekt. 
hun kom også ind på, hvoredan man får styr på forsikringer, regler og aftaler, og nævnte blandt andet, at mange risikerer ikke at få noget erstattet, hvis det bliver stjålet fra hjemmet, fordi de alene har privatforsikringer og ikke har tjekket om der er dækning for ting, der er købt erhvervsmæssigt.

En masse glimrende råd, og Mikronet leder efter en anmelder til bogen, så skriv til info@mikronet.dk (gælder kun dem, der har registreret sig som deltager i mikronet.)