To ting at tænke over i forhold til salg.

Inden påske havde jeg fornøjelsen af at deltage i et seminar i London og er nu godt fyldt op med konkrete værktøjer, god information og inspiration. Emnet var personlig udvikling og holdning til penge.

Blandt mange gode ting er der specielt to vigtige ting, jeg tænker, du kan bruge i forhold til salg:

  1. Tænk over hvordan din holdning til salg er. På dette kursus (som er amerikansk) laver de salg undervejs på kurset – det man kalder “Selling from the platform”. De fortæller om deres andre kurser og opfordrer i temmelig kraftige vendinger, deltagerne til at købe her og nu og der er også en form for gruppepres. Deltagerne på dette seminar var overvejende fra Europa og her har vi sjældent samme tradition for “Hard Sales”, som man har i USA. Nogle deltagere reagerede temmelig kraftigt imod det og skulle i hvert fald ikke købe noget. Måske er de gået glip af nogle gode kurser? Går du nogen gange glip af gode tilbud, fordi du ikke bryder dig om salgsmetoden? Og hvordan påvirker din holdning til salg dig, når du selv skal ud og sælge ?
  2. “How you do anything – is how you do everything” – så klogt, så klogt!
    Hvis du lytter interesseret til dine kunder, så lytter du sikkert også interesseret til andre mennesker. Hvis du kommer til tiden til dine kundemøder, så kommer du sikkert til tiden i alle sammenhænge. Ringer du tilbage, når du har lovet det, så gør du sikkert også andre ting, du lover.
    Første indtrykket er vigtigt, så gør det rigtigt.

Mange gode salgshilsener
Jytte Hollender
www.hollender.dk