Din hjælp til kortlægning af ønsker til mødested i Nykøbing F.

Mikronet er gået sammen med Erhvervsråd Lolland Falster, IDEA Sjælland og CELF – The Academy om at kortlægge interessen for et fælles mødested kombineret med kontorfaciliteter for små virksomheder i Nykøbing Falster.

Det sker via et spørgeskema, der nu udsendes elektronisk til omkring 300 virksomheder i målgruppen.
Efter afholdelsen af  ”Brainstorm Brunch” d. 12. Juni 2009, hvor omkring tyve mindre virksomheder mødtes i et glimrende lokale i Nykøbing Falster for at komme med ideer og ønsker til et fælles mødested, var det tydeligt, at behovet er til stede.
Spørgeskemaet, der nu går ud til en endnu bredere kreds, vil kortlægge hvad der er mest interesse for, og hvilken pris, de deltagende virksomheder vil være villige til at betale for hvilke faciliteter.

De uplanlagte lykketræf
I Mikronet er vi fuldstændig overbeviste om, at et fælles mødested kan skabe en masse synergi for virksomheder, der sidder mere eller mindre isolerede rundt om på Lolland Falster. Desuden vil det være et oplagt sted for nyuddannede med ideer til virksomhed at starte fra, ligesom det vil være superfedt – som det hedder for tiden – at have et sted bare at falde forbi, når man kom til Nykøbing – det er ofte i de uplanlagte møder, der sker en frugtbar udvikling af ens virksomhed.

Mangler du et link til spørgeskemaet?
Spørgeskemaet er som sagt sendt ud til virksomheder virksomheder, som har registreret sig i Mikronets oversigt i det gamle Storstrøms Amt, samt til virksomheder, der er medlem af Erhvervsråd Lolland Falster.

Skulle du ikke have fået linket til undersøgelsen, og er du i målgruppen, kan du henvende dig til mig på info@mikronet.dk og skriv Link Ønskes, så skal jeg sende dig linket.

Spørgeskemaet skal bruges til en arbejdsgruppe, der sommeren over arbejder videre med forskellige ”hus”scenarier, som vil blive fremlagt efter ferien.
Vi trækker lod blandt de indsendte svar om en valgfri bog fra serien Børsen Mikro, der er praktiske bøger rettet mod selvstændige.
Værdi 199.- kroner. Se mulighederne her: www.borsenmikro.dk
Serien består af praktiske og meget konkrete bøger om salg, markedsføring, tidsstyring, pressekontakt, jura for små virksomheder mm .
Deadline for besvarelse af spørgeskemaet er d. 29. juni.
Tak fordi du vil tage dig tid til at besvare spørgsmålene.

Med venlig hilsen
Abelone Glahn, Mikronet
samt Erhvervsråd Lolland Falster, IDEA Sjælland og CELF – The Academy