Jeg annoncerer ikke på Google

Jeg har lige haft fornøjelsen af at undervise en flok ingeniører en hel dag i at lave Google AdWords kampagner. De var virkelig kvikke, så tiden fløj afsted, mens vi nåede godt omkring også de mere avancerede funktioner.

Hen på eftermiddagen fik jeg så spørgsmålet “Har du været ude for virkosmheder eller produkter, hvor det ikke har været en god ide at lave Google AdWords?

Ja, det måtte jeg indrømme. Faktisk stoppede jeg min egen Google AdWords kampagne for 3 år siden!

Jeg oplevede nemlig, at de kunder, der henvendte sig til mig, fordi de havde fundet mig via mine google annoncer, var meget mere besværlige end de kunder, der henvendte sig, fordi “nogen” havde anbefalet mig.

Og jeg oplevede, at de faktisk var så besværlige, at det ikke var rentabelt for mig at få kunder den vej. For det første skulle jeg bruge meget mere tid på at overbevise dem om, at jeg kunne levere varen, end på at snakke om hvad det var, de havde brug for. For det andet var der en større procentdel af dem, jeg gav tilbud til, der takkede nej til mit tilbud, end jeg var vant til fra de øvrige kunder. Og lykkedes det mig at få dem som kunder, så var de også mindre loyale – når de senere skulle have lavet noget nyt på deres hjemmeside, søgte de typisk bare en ny webdesigner via google.

Det gjorde mig meget bevidst om, hvor priviligeret jeg er med mine øvrige kunder, der har valgt mig, fordi de har tillid til mig, måske fordi nogen, de kender og har tillid til, har peget i min retning i første omgang. Jeg skal ikke starte med at bevise mit værd, det tager de for givet, så vi kan gå direkte til at snakke om hvad de har brug for. Og så er de loyale, både ved at vende tilbage når de skal have lavet nyt, og ved at anbefale mig videre i deres netværk. Dejligt.

Så ud fra min egen erfaring kan jeg konstatere, at der er stor forskel på, hvor meget gavn man vil få af sine google annoncer, afhængig af, hvad det er for et produkt, man annoncerer for. Jeg er ikke i tvivl om, at jo mere konkret den vare er, man tilbyder, jo mere effektivt vil ens adwords kampagne vise sig at være.

Gennem dialogen med ingeniørerne kom jeg frem til, at jeg også selv kan have gavn af google annoncering til nogle af mine ydelser. Jeg skal bare tage min egen medicin, og vælge nogle helt specifikke produkter ud. Eksempelvis kunne pladser på et kursus i at lave google annoncer være sådan et konkret produkt, som ikke kræver lange møder, ikke involverer tilbudsskrivning og hvor kundens efterfølgende loyalitet ikke er væsentlig for min forretning.

Læs mere om hvordan du selv kommer igang med annoncering på google her: http://adwords.google.com

/Mette Juul
www.webnestor.dk