#lollandfalsterlovestorm: Om at være krimiforfatter her

Her kommer en beretning fra Gittemie Eriksen, der fortæller om at være forfatter og hente inspiration til såvel biljagt som plots i området:

gittemie  Jeg er forfatter på Lolland-Falster. Jeg skriver allerbedst efter en tur langs den uendelige blå Østersø eller gennem den frodige skov. Scener og gerningssteder serverer sig selv for øjnene af mig, så når jeg kommer tilbage til skrivebordet, er det blot at skrive det hele ned – som at genfortælle en film.

Lolland og Falster er perfekt krimiland: Store skove, åbne marker, skumle moser, historiske slotte, idylliske landsbyer og farverige købstæder. Mindst lige så godt som Barnabys England eller Läckbergs svenske skærgård.
Hver gang jeg forlader mit skønne landsted, tænker jeg, at det nærmest burde være kriminelt. At det burde nydes 24/7. Det håber jeg også at kunne en dag. Den dag, jeg kan leve af at være forfatter.

Men indtil da vil jeg ikke undvære inspirationen, de hjertevarme mennesker eller den trygge verden, mine børn kan færdes i.
‪#‎lollandfalsterlovestorm‬ ‪#‎forfatterliv‬ ‪#‎mikronet‬

gittemie1 gittemie2 gittemie3

Denne beretning er en af mange, der er bragt under #lollandfalsterlovestorm for at fortælle, hvordan det er at bo her, og hvorfor dette område er et Smørhul for Selvstændige.
Læs andre beretninger her på bloggen
og følg med på www.lollandfalsterlovestorm.dk
‪#‎lollandfalsterlovestorm ‪#‎smørhulforselvstændige ‪#‎mikronet