#lollandfalsterlovestorm: Fra København for 25 år siden – er her stadig

Her er en beretning fra Lise Ravnkilde, journalist og  nu også forfatter, der flyttede fra Københavns stenbro til Falster for 25 år siden – og er her endnu:

liseravnkilde  Da min mand og jeg for 25 år siden flyttede fra København til Falster, lærte vi hurtigt mange at kende, og der gik ikke lang tid, før vi havde et lokalt netværk til både sjov og alvor.
Efter et stykke tid fik vi såmænd også begge to arbejde på øen.

For treethalvt år siden tog jeg en stor beslutning og blev selvstændig. Der gik ikke lang tid, før mit netværk var vokset eksplosivt.

liseravnkilde2Jeg er soloselvstændig, en mikrovirksomhed, og har ikke ambitioner om at vækste, derfor kan jeg sagtens være med i Business Lolland-Falster, men det er især i mikronetværk, at jeg finder god inspiration og samvær med ligesindede.

Mit kontor ligger i min private bolig, et parcelhus i Nykøbing F. Et parcelhus, der økonomisk let kan klares på to almindelige indtægter og samtidig har 182+100 kvadratmeter at boltre sig på, så det er let at få plads til et godt kontor, og så er der selvfølgelig også en herlig have.

 

 

 

liseravnkilde3Nu, hvor børnene er flyttet hjemmefra, overvejer vi at flytte fra Nykøbing, så vil vi ud til vandet, helt ud til vandet, for havudsigten er også en mulighed for almindelige indtægter her på Lolland og Falster.

‪#‎Smørhulforselvstændige‬ ‪#‎mikronet‬ ‪#‎lollandfalsterlovestorm‬

 

Denne beretning er en af mange, der er bragt under #lollandfalsterlovestorm for at fortælle, hvordan det er at bo her, og hvorfor dette område er et Smørhul for Selvstændige.
Læs andre beretninger her på bloggen
og følg med på www.lollandfalsterlovestorm.dk
‪#‎lollandfalsterlovestorm ‪#‎smørhulforselvstændige ‪#‎mikronet