Videndeling på top-plan

For nyligt har jeg mødt en mand, der har vist et forbilledligt eksempel på at have både økonomisk og mentalt overskud til at dele sin viden med andre. Han hedder Gunnar. Og jeg mødte ham på en konference for ledere i oktober. Han har et meget ambitiøst og flittigt arbejdsliv som toprevisor bag sig. Og han er stadig et aktiv for rigtigt mange mennesker. Jeg havde ikke snakket med ham i 2 minutter før han tilbød, at de plancher og PP-præsentationer, som han alligevel havde liggende, kunne han da lige sende mig. “Jeg skal jo ikke tjene på det mere alligevel”. Samme aften ankom i min mailboks en række plancher om fx fussioner, god selskabsledelse, bestyrelsesarbejde, projektstyring og meget mere.

Dét er videndeling på top-plan! Hvis der er nogle af jer, der er intersserede i nogle af de emner, så send mig en mail … så kan vi lære af det gode eksempel.